Renovatiewerken MSM

Welkom bij Renovatiewerken MSM, dé specialist in de regio op het gebied van renovatiewerkzaamheden. Van de kelder tot aan het dak kun je bij ons terecht voor reparatie, onderhoud, reiniging of een compleet nieuwe inrichting. Wanneer je zojuist een nieuwe woning hebt gekocht, toe bent aan een nieuwe keuken of badkamer, een extra slaapkamer op de zolder wilt laten maken of een oud pand helemaal wilt laten afbreken, dan is Renovatiewerken MSM de betrouwbare partner in renovaties, voor zowel particuliere woningen als voor zakelijke panden.

Neem direct contact op met Renovatiewerken MSM voor vrijblijvend meer advies over onze dienstverlening.

Complete oplossing voor renovatiewerken

Bij Renovatiewerken MSM bieden we diverse diensten aan voor verschillende doelstellingen. We leveren altijd maatwerk, zo kunnen we tegemoet komen aan de unieke wensen van de klant. Dit zijn het soort werkzaamheden die we uitvoeren:

Voor Renovatiewerken MSM staat communicatie met onze klanten altijd op de eerste plaats. We luisteren naar de wensen en bieden vervolgens de keuzes en mogelijkheden. Zo kunnen we in overleg een plan maken voor de renovatiewerken in en rond de woning. We geven hierbij praktische adviezen en kunnen de offerte afstemmen op een specifiek budget. Bij Renovatiewerken MSM houden we van duidelijkheid en transparantie, we komen onze afspraken ook na.

Totaalrenovatie

Wanneer je een bestaand pand hebt gekocht zal er flink wat verbouwd moeten worden. Met totaalrenovatie breng je alles direct in orde waarmee je voor een lange tijd vooruit kunt. Renovatiewerken MSM kan een gedetailleerde planning opstellen om de renovatiewerkzaamheden snel en betaalbaar uit te voeren.

Deelrenovatie

Het is niet altijd nodig om het volledige pand onder handen te nemen. Wanneer de zolder verbouwd wordt tot slaapkamer bijvoorbeeld, of de kelder tot oefenruimte met muziekinstrumenten. Wordt het tijd voor een nieuwe badkamer, of mag de keuken een make-over krijgen? Met deelrenovatie is alles mogelijk.

Aanbouw en bijbouw

Soms is de bestaande bebouwing toch echt een stukje te krap, laat dan een deel aanbouwen, of plaats een los bouwwerk. Dit kan een garage zijn, een kantoor aan huis of een schuur. Renovatiewerken MSM geeft ook advies over eventuele vergunningen die nodig zijn voor bijbouw en aanbouw.

Afbraakwerkzaamheden

Met een schone lei beginnen? Ook voor afbraakwerken moet je bij Renovatiewerken MSM zijn. We breken zowel complete panden als delen van (bewoonde) huizen af, en zullen het afval netjes afvoeren. Daarbij wordt rekening gehouden met schadelijke stoffen zoals asbest, leidingen en elektra.

Meer weten over de dienstverlening van Renovatiewerken MSM? Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze Diensten