Deelrenovatie

deelrenovatie

Een woning hoeft niet altijd compleet gerenoveerd te worden, soms is deelrenovatie een betere oplossing. Bij renovatie van een specifieke ruimte in huis spreken we van deelrenovatie. Dit kan van de kelder tot aan de zolder zijn, en alle ruimtes die zich hiertussen bevinden. Met name bij renovatieprojecten waar de bewoners de woning niet tijdelijk kunnen verlaten biedt deelrenovatie vele mogelijkheden. Er zijn nog meer voordelen bij renovatie in delen, daar vertellen we op deze pagina meer over. Voor specifieke vragen over deelrenovatie kun je contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies.

Voordelen van deelrenovatie

 • Door per ruimte te renoveren kun je de volledige aandacht aan iedere ruimte besteden. Dan weet je precies dat het resultaat volledig naar wens zal zijn.
 • Wanneer één ruimte verouderd is terwijl de rest van de woning nog in goede staat verkeert is het niet nodig om de volledige woning te renoveren, kies dan voor deelrenovatie.
 • Met deelrenovatie kunnen de kosten gespreid worden over een langere periode.
 • Het is mogelijk de rest van de woning te gebruiken tijdens de renovatiewerkzaamheden waardoor het niet nodig is een tijdelijk onderkomen te zoeken.

Welke ruimtes kunnen in delen gerenoveerd worden?

Bij deelrenovatie zijn dit de meest voorkomende ruimtes:

 • gevelrenovatie
  Gevel: Omdat gevelrenovatie aan de buitenzijde van de woning wordt uitgevoerd levert dit doorgaans de minste overlast op. Het biedt naast een mooi aanzicht ook voordeel voor energie efficiëntie, en door de gevel te repareren kunnen lekken worden voorkomen.
 • Kelderrenovatie : Deze ruimtes worden vaak verwaarloosd en dat is jammer. Niet alleen biedt de kelder vaak een grote oppervlakte met veel mogelijkheden, bij kelderrenovatie is het ook mogelijk de woning beter te isoleren wat de energie efficiëntie ten goede komt.
 • keukenrenovatie Keukenrenovatie : Transformeer een ouderwetse keuken naar een prachtige moderne keuken, zonder de kosten van een compleet nieuwe keuken plaatsen met keukenrenovatie.
 • badkamerrenovatie Badkamerrenovatie : Vervang het complete sanitair, laat de tegels vervangen of kies voor een minder ingrijpende badkamerrenovatie. Er is veel mogelijk, ook eenvoudige klussen voor we graag voor je uit.
 • zolderrenovatie Zolderrenovatie : Bespaar energiekosten en laat de zolder isoleren, of richt een compleet nieuwe kamer in om te slapen, jouw hobby te beoefenen of als ruimte om te verhuren. Met zolderrenovatie zijn de mogelijkheden haast onbeperkt.
 • Dakwerken : Het dak is een deel van het huis waar mensen het minste bij stilstaan, tot de regen komt binnendruppelen in huis. Wees de pannetjes op de vloer voor, en laat op tijd dakrenovatie werkzaamheden uitvoeren.

Voor zowel grote als kleine deelrenovatie werkzaamheden kun je terecht bij Renovatiewerken MSM , neem vandaag nog contact met ons op.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Onze Diensten