Zolderrenovatie

zolderrenovatie

De zolder, een stoffige ruimte waar spullen van weleer in dozen worden gestald, waar spinnen de ruimte krijgen om bijzondere creaties te maken. Dat is jammer, want een zolder biedt vele vierkante meters die zich uitstekend lenen voor diverse toepassingen. Met zolderrenovatie door Renovatiewerken MSM maak je eindelijk optimaal gebruik van de zolder. Wat is er zoal mogelijk, en hoe gaan we te werk? Je leest het op deze pagina, het is uiteraard ook mogelijk om direct contact op te nemen voor advies op maat.

Wat is er mogelijk met zolderrenovatie ?

zolderrenovatie  mogelijkheden

Er zijn diverse toepassingen die zeer geschikt zijn op de zolder. Dit zijn de renovaties voor de zolder die we het meeste tegenkomen:

  • Extra slaapkamer: Bij gezinsuitbreiding kan de zolder uitstekend dienst doen als slaapkamer voor de kinderen.
  • Studentenkamer: Wanneer je woont in een studentenstad kun je met een kamer op zolder een leuk centje bijverdienen door deze ruimte te verhuren.
  • Hobbykamer: Laat de zolder isoleren en zet hier bijvoorbeeld een drumkit neer. Laat een venster plaatsen voor daglicht en plaats er een schildersezel voor. Er zijn zoveel hobby’s die tot leven komen dankzij zolderrenovatie .
  • Badkamerrenovatie of sauna: Het is afhankelijk van de constructie ook mogelijk om de zolder te transformeren tot badkamer, sauna of fitnessruimte. Zo hoef je nooit meer naar een wellness center te gaan, die is voortaan slechts enkele traptreden verwijderd.

Voordelen van de zolder renoveren

Bij zolder renovatie door Renovatiewerken MSM wordt ook vaak gekozen voor isolatie. Daarmee wordt de woning direct energiezuiniger omdat warmte in huis opstijgt. Dat scheelt weer op de energierekening. De vierkante meters vloeroppervlak krijgen een aanzienlijk hogere waarde wanneer het woonruimte betreft. Dat kan heel lucratief zijn bij eventuele verkoop van de woning op een later tijdstip. Maak optimaal gebruik van de bestaande ruimte, je hoeft dan niet uit te wijken naar extra aanbouw.

Meer mogelijkheden met zolderrenovatie

De toepassingen die we zojuist hebben opgesomd zijn bij lange na niet alle mogelijkheden. Klanten komen regelmatig met opvallende toepassingen waar we niet eerder aan gedacht hebben. Bij Renovatiewerken MSM leveren we altijd maatwerk, en we letten daarbij goed op de mogelijkheden. We proberen altijd een passende oplossing te bieden, en zullen bij onmogelijke wensen altijd naar een geschikt alternatief zoeken. Zo is een zwembad op zolder wellicht een droom, maar dit is niet op elke zolder veilig uit te voeren. Renovatiewerken MSM denkt altijd met de klant mee, samen komen we er zeker uit. Neem vandaag nog contact op met onze medewerkers voor vrijblijvend advies over zolderrenovatie.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Onze Diensten