Afbraakwerken Dilsen-Stokkem

Afbraakwerken Dilsen-Stokkem

Niet alle panden zijn geschikt om te renoveren, soms kun je beter met een schone lei starten. In dat geval kun je een beroep doen op de afbraakwerken Dilsen-Stokkem van Renovatiewerken MSM Dilsen-Stokkem. Van kleine afbraakwerken Dilsen-Stokkem zoals een schuurtje, tot aan grotere projecten waarbij volledige woningen afgebroken worden, Renovatiewerken MSM kan al deze werkzaamheden snel en betaalbaar uitvoeren. Neem voor vrijblijvend advies omtrent onze diensten gerust even contact met ons op, of lees verder op deze pagina voor meer informatie over onze afbraakwerkzaamheden.

Afbraakwerken Dilsen-Stokkem van klein naar groot

Er zijn verschillende soorten bebouwing die Renovatiewerken MSM kan afbreken, dit zijn de meest voorkomende werkzaamheden:

  • Afbraak van een bijgebouw Dilsen-Stokkem zoals een schuur, garage of opslagruimte.
  • Afbraak van aanbouw Dilsen-Stokkem zoals een garage, kantoor aan huis of berging.
  • Afbraak van tuinconstructies Dilsen-Stokkem zoals terrassen, pergola’s, en tuinhuizen.
  • Afbraak van verhardingen om de woning zoals een oprit, parking of patio.
  • Afbraak van de volledige woning Dilsen-Stokkem.

Niet alleen afbreken, ook opruimen

Het is mogelijk afbraakwerken Dilsen-Stokkem uit te voeren met grof geweld, afbreken is immers eenvoudiger dan opbouwen. Toch gaan we bij Renovatiewerken MSM altijd nauwgezet te werk. Zo moet er rekening gehouden worden met schadelijke stoffen of leidingen, wanneer er bijvoorbeeld asbest wordt geconstateerd moet er aan de juiste veiligheidseisen worden voldaan. Een houten schuurtje of tuinhuis afbreken vergt een andere aanpak dan een oprit van beton opbreken. Na de afbraakwerken Dilsen-Stokkem zullen we het afval op een nette wijze afvoeren en indien mogelijk ter recycling aanbieden. Indien gewenst kunnen we de locatie geheel aan kant en bezemschoon opleveren.

Afbraakwerken met minimum overlast

Een leegstaand pand zonder buren is voor Renovatiewerken MSM ideaal om af te breken. Helaas komen we deze situatie in praktijk niet vaak tegen. We proberen altijd de overlast voor bewoners en de omgeving zoveel mogelijk te beperken. Dat is mogelijk door de werkzaamheden in overleg met de klant af te stemmen, en door snel en accuraat de afbraakwerken uit te voeren. Een vrijstaande schuur die op aarde staat zal minder overlast veroorzaken dan een garage die aan de woning is gebouwd.

Afbreken en weer opbouwen

Bij Renovatiewerken MSM staan we open voor alle uitdagingen op het gebied van afbraakwerken en renovatie Dilsen-Stokkem in en rond de woning. We horen graag welke plannen en wensen er zijn, en zullen altijd een oplossing op maat bieden. Is het de bedoeling om een nieuw huis te plaatsen, komt er een zwembad in de tuin of wordt de garage verbouwd tot sauna? Vertel ons welke plannen er zijn na afbraak en we houden daar uiteraard rekening mee. Neem contact op met onze collega’s voor advies op maat.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Onze Diensten