Gevelrenovatie Liedekerke

gevelrenovatie Liedekerke

Een huis heeft veel te verduren. Elk seizoen is er weer een andere uitdaging voor de gevel; zonlicht, regen en vorst laten hun sporen achter op de muren van elke woning. Daarnaast is er nog de vervuiling door autoverkeer of aanslag zoals mosvorming. Kortom, gevelrenovatie Liedekerke op zijn tijd kan geen kwaad. Niet alleen kun je met renovatie van de gevel de woning optimaal beschermen, daarnaast ziet elk huis er na renovatie weer stralend uit. Wordt het tijd voor een make-over van de gevel? Neem dan direct contact op met Renovatiewerken MSM Liedekerke voor meer informatie.

Voordelen van gevelrenovatie Liedekerke

gevelrenovatie Liedekerke voordelen

Je staat er binnen in huis niet altijd bij stil hoeveel voordelen de renovatie van de gevel Liedekerke kan opleveren, denk bijvoorbeeld eens aan deze voordelen:

  • De woning ziet er weer uit als nieuw met een schone gevel.
  • De waarde van het pand zal stijgen door gevelwerkzaamheden te laten verrichten.
  • Door isolatiewerkzaamheden uit te voeren kunnen energiekosten worden teruggedrongen.
  • Wanneer de gevel op tijd wordt gerenoveerd worden grotere problemen en bijbehorende kosten op termijn voorkomen.
  • De woning is voortaan beter bestand tegen de diverse weersinvloeden.

Gevelrenovatie Liedekerke en premies

gevelrenovatie Liedekerke premies

Wanneer je besluit om de gevel te laten isoleren Liedekerke is het mogelijk dat de gemeente of het Rijk hier een subsidie voor beschikbaar stelt. Het is daarom verstandig om naar de mogelijkheden van premies bij energiebesparende ingrepen te informeren bij de gemeente. Wanneer je toch contact hebt met de gemeente vraag dan ook meteen na of er vergunningen nodig zijn voor gevelrenovatie Liedekerke. Afhankelijk van de werkzaamheden is het mogelijk dat er vergunningen vereist zijn.

Herstellen van de gevel

Er zijn verschillende manieren waarop Renovatiewerken Liedekerke MSM de gevel kan reinigen en repareren waaronder:

  • gevelrenovatie Liedekerke zandstralenZandstralen Liedekerke en nevelstralen: Zeer kleine zandkorrels worden onder hoge druk op de gevel gespoten om de vervuiling weg te schuren. Dit werkt uitstekend bij bakstenen gevels. Nevelstralen is een soortgelijke methode met een lagere druk.
  • Reiniging met stoom: Wanneer gevels die geschilderd zijn zich nog in relatief goede staat bevinden kan stoomreiniging de oplossing zijn om de gevel weer helemaal op te frissen.
  • Gevel impregneren Liedekerke: Om een poreuze gevel te beschermen tegen vocht van buitenaf kan de gevel na reiniging voorzien worden van een beschermende laag die vochtwerend is. Zo kunnen lekkages in huis voorkomen worden.
  • Voegen repareren Liedekerke: Naast reiniging vallen reparatiewerkzaamheden ook onder gevelrenovatie Liedekerke. Wees er op tijd bij om grote scheuren en schade buiten en binnen de woning te voorkomen.

Neem contact op met de specialisten van Renovatiewerken MSM voor meer informatie over al onze gevelrenovatie diensten.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Onze Diensten