Badkamerrenovatie Scherpenheuvel-Zichem

badkamerrenovatie Scherpenheuvel-Zichem

De badkamer is de plek waar alle bewoners zich opfrissen, misschien wordt het tijd om de badkamer ook eens een grondige opfrisbeurt te geven! Renovatiewerken MSM is gespecialiseerd in badkamerrenovatie Scherpenheuvel-Zichem van A tot Z. We kunnen de leidingen vervangen, een nieuwe badkuip, douche, toilet of wastafel plaatsen en de muren helemaal reinigen en voorzien van schimmelwerende verf. Dat zijn slechts enkele voorbeelden van de werkzaamheden op het gebied van badkamerrenovatie Scherpenheuvel-Zichem. Meer weten? Lees dan verder op deze pagina of neem direct contact op met de medewerkers van Renovatiewerken MSM.

Hoe gaat een badkamerrenovatie Scherpenheuvel-Zichem in zijn werk?

Dit zijn de voornaamste stappen die we zullen doorlopen bij de renovatie van een badkamer:

  • Er wordt een overzicht gemaakt van de werkzaamheden die uitgevoerd worden.
  • Aan de hand van het gewenste budget worden de mogelijkheden en opties besproken.
  • Renovatiewerken Scherpenheuvel-Zichem MSM zal een ontwerp maken van de indeling met suggesties voor een optimale badkamer renovatie Scherpenheuvel-Zichem.
  • Aan de hand van dit voorstel zullen we in overleg de uiteindelijke badkamer bepalen.
  • De gewenste materialen worden gekozen en we kunnen aan de slag!
  • Omdat de renovatie van een badkamer sneller verloopt dan een compleet nieuwe badkamer plaatsen kun je snel weer gebruik maken van een prachtige badkamer!

Het gaat bij renovatie van de badkamer vooral om ruimte

badkamerrenovatie Scherpenheuvel-Zichem ruimte

Bij een eenvoudige badkamer renovatie worden de bestaande elementen niet altijd vervangen of verplaatst. Bij een volledige vervanging van de oude inrichting is er uiteraard ook meer vrijheid om de indeling te bepalen. De badkamer heeft een beperkt vloeroppervlak, bij Renovatiewerken MSM zullen we altijd een voorstel doen waarbij de beschikbare ruimte zo optimaal mogelijk gebruikt wordt. Hierbij wordt rekening gehouden met alle sanitaire voorzieningen alsmede apparatuur zoals een wasmachine en droger.

Vorm en functie bij badkamer renovatie Scherpenheuvel-Zichem

badkamerrenovatie Scherpenheuvel-Zichem functie

De keuze van een tegel kan een enorme impact hebben op het uiterlijk van de badkamer. Zo lijkt een badkamer met donkere tegels optisch kleiner dan bij het gebruik van lichte tegels. Ook bij de plaatsing en de afmetingen van het sanitair wordt rekening gehouden met een goede balans tussen vorm en functie. De waterleiding en elektra moet uiteraard in orde zijn, hoewel de leidingen nauwelijks zichtbaar zijn na de badkamerrenovatie Scherpenheuvel-Zichem is het wel van belang dat de buizen en elektra voldoen aan de eisen van deze tijd.

Prijzen voor badkamer renoveren Scherpenheuvel-Zichem

badkamerrenovatie Scherpenheuvel-Zichem prijs

Bij Renovatiewerken MSM leveren we steeds opnieuw maatwerk aan onze klanten. Zo kunnen we tegen elk budget de maximale service leveren. Voor zowel goedkope badkamers als luxe badkamers bieden we diverse opties. Neem contact op met de specialisten van Renovatiewerken MSM voor vrijblijvend advies over badkamerrenovatie prijs.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Onze Diensten