Renovatiewerken Scherpenheuvel-Zichem

Renovatiewerken Scherpenheuvel-Zichem

Bij Renovatiewerken MSM Scherpenheuvel-Zichem voeren we diverse soorten renovaties uit, van kleine projecten waarbij één ruimte wordt aangepakt tot totaalrenovatie Scherpenheuvel-Zichem van de complete woning. Ook voor afbraakwerken Scherpenheuvel-Zichem kun je bij ons terecht. Op deze pagina noemen we de meest voorkomende renovatiewerken Scherpenheuvel-Zichem die wij uitvoeren in de regio, en geven daarnaast een aantal praktische tips voor renovatie in huis Scherpenheuvel-Zichem.

Veelvoorkomende renovatiewerken Scherpenheuvel-Zichem

Renovatie Scherpenheuvel-Zichem
  • Isolatie Scherpenheuvel-Zichem: Met kelderdichting en dakisolatie kun je al veel energie besparen. Steeds meer bewoners kiezen voor betere isolatie van de woning. Op dit moment zijn er ook diverse premies en belastingvoordelen, maak daar gebruik van zolang het kan!
  • Daklekkage Scherpenheuvel-Zichem: Het dak is in veel gevallen het meest verwaarloosde deel van de woning. Dat is niet nodig, renovatiewerken aan het dak kunnen relatief snel worden uitgevoerd en leveren veel voordeel op. Hoe langer je wacht, hoe hoger de kosten uitvallen.
  • Asbest verwijderen Scherpenheuvel-Zichem: Het stond ooit bekend als prettig bouwmateriaal, nu zitten we met deze gevaarlijke grondstof in onze woningen. Zolang asbestvezels op hun plaats blijven is er niets aan de hand, wanneer ze vrijkomen door renovatiewerken kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Renovatiewerken Scherpenheuvel-Zichem MSM zal de juiste diagnose stellen bij asbest en daar zorgvuldig mee omgaan.
  • Reiniging Scherpenheuvel-Zichem: In veel woningen komt schimmelvorming voor, vaak in de kelder, de badkamer en op zolder. Naast het aanzicht kunnen deze sporen ook in de luchtwegen komen. Wanneer de schimmelvorming teveel is om zelf te reinigen kun je Renovatiewerken Scherpenheuvel-Zichem inschakelen. Houd er rekening mee dat vochtplekken en schimmels een indicatie van lekkage kunnen zijn.

5 Renovatie tips in huis

1. Is er nog geen dubbel glas aanwezig in de woning? Dit is de beste manier om een huis energiezuinig te maken. Overweeg ook kozijnen die inbraakwerend zijn en combineer zo comfort met veiligheid.

2. Wanneer je vloerverwarming gewend bent wil je nooit meer iets anders. De warmte wordt heel gelijkmatig verdeeld waarmee het ook energiebesparend werkt. De thermostaat kan omlaag met behoud van warmte.

3. Een badkamer hoeft niet altijd compleet vernieuwd te worden. Met intensieve reiniging, reparatie en enkele slimme ingrepen kan een badkamerrenovatie Scherpenheuvel-Zichem binnen korte tijd weer helemaal opgefrist worden.

badkamerrenovatie Scherpenheuvel-Zichem

4. Een nieuwe keuken is schrikbarend duur, vaak kun je met keukenrenovatie Scherpenheuvel-Zichem enorm veel kosten besparen en toch genieten van alle moderne faciliteiten die je wenst in de keuken van nu.

keukenrenovatie Scherpenheuvel-Zichem

5. Maak optimaal gebruik van het beschikbare vloeroppervlak door een zolderrenovatie Scherpenheuvel-Zichem of kelder te renoveren tot woon- werk- of hobbyruimte. Dat geldt overigens ook voor een terras of veranda in de tuin. Zo creëer je buiten de woning ook woonruimte.

zolderrenovatie Scherpenheuvel-Zichem

Renovatiewerken MSM Scherpenheuvel-Zichem denkt graag met je mee, neem vandaag nog contact met ons op voor vrijblijvend advies of renovatiewerken in en rond de woning.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Onze Diensten