Renovatiewerken Kortenaken

Renovatiewerken Kortenaken

Bij Renovatiewerken MSM Kortenaken voeren we diverse soorten renovaties uit, van kleine projecten waarbij één ruimte wordt aangepakt tot totaalrenovatie Kortenaken van de complete woning. Ook voor afbraakwerken Kortenaken kun je bij ons terecht. Op deze pagina noemen we de meest voorkomende renovatiewerken Kortenaken die wij uitvoeren in de regio, en geven daarnaast een aantal praktische tips voor renovatie in huis Kortenaken.

Veelvoorkomende renovatiewerken Kortenaken

Renovatie Kortenaken
  • Isolatie Kortenaken: Met kelderdichting en dakisolatie kun je al veel energie besparen. Steeds meer bewoners kiezen voor betere isolatie van de woning. Op dit moment zijn er ook diverse premies en belastingvoordelen, maak daar gebruik van zolang het kan!
  • Daklekkage Kortenaken: Het dak is in veel gevallen het meest verwaarloosde deel van de woning. Dat is niet nodig, renovatiewerken aan het dak kunnen relatief snel worden uitgevoerd en leveren veel voordeel op. Hoe langer je wacht, hoe hoger de kosten uitvallen.
  • Asbest verwijderen Kortenaken: Het stond ooit bekend als prettig bouwmateriaal, nu zitten we met deze gevaarlijke grondstof in onze woningen. Zolang asbestvezels op hun plaats blijven is er niets aan de hand, wanneer ze vrijkomen door renovatiewerken kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Renovatiewerken Kortenaken MSM zal de juiste diagnose stellen bij asbest en daar zorgvuldig mee omgaan.
  • Reiniging Kortenaken: In veel woningen komt schimmelvorming voor, vaak in de kelder, de badkamer en op zolder. Naast het aanzicht kunnen deze sporen ook in de luchtwegen komen. Wanneer de schimmelvorming teveel is om zelf te reinigen kun je Renovatiewerken Kortenaken inschakelen. Houd er rekening mee dat vochtplekken en schimmels een indicatie van lekkage kunnen zijn.

5 Renovatie tips in huis

1. Is er nog geen dubbel glas aanwezig in de woning? Dit is de beste manier om een huis energiezuinig te maken. Overweeg ook kozijnen die inbraakwerend zijn en combineer zo comfort met veiligheid.

2. Wanneer je vloerverwarming gewend bent wil je nooit meer iets anders. De warmte wordt heel gelijkmatig verdeeld waarmee het ook energiebesparend werkt. De thermostaat kan omlaag met behoud van warmte.

3. Een badkamer hoeft niet altijd compleet vernieuwd te worden. Met intensieve reiniging, reparatie en enkele slimme ingrepen kan een badkamerrenovatie Kortenaken binnen korte tijd weer helemaal opgefrist worden.

badkamerrenovatie Kortenaken

4. Een nieuwe keuken is schrikbarend duur, vaak kun je met keukenrenovatie Kortenaken enorm veel kosten besparen en toch genieten van alle moderne faciliteiten die je wenst in de keuken van nu.

keukenrenovatie Kortenaken

5. Maak optimaal gebruik van het beschikbare vloeroppervlak door een zolderrenovatie Kortenaken of kelder te renoveren tot woon- werk- of hobbyruimte. Dat geldt overigens ook voor een terras of veranda in de tuin. Zo creëer je buiten de woning ook woonruimte.

zolderrenovatie Kortenaken

Renovatiewerken MSM Kortenaken denkt graag met je mee, neem vandaag nog contact met ons op voor vrijblijvend advies of renovatiewerken in en rond de woning.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Onze Diensten